Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

7ο Εργαστήρι Αγάπης Αη Βασίλη @ ΤΡΑΚΑΣΟΛ


Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING πραγματοποιεί το «Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη».

Άγιος Βασίλης, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χοροί, παιδικό θέατρο, παραμύθια, ξωτικά του Άγιου Βασίλη, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών για παιδιά και Χριστουγεννιάτικη αγορά αντικειμένων αλλά και γλυκών και ό, τι άλλο λαχταράει η καρδιά σας, είναι μόνο μερικά δρώμενα από όσα θα πραγματοποιηθούν, λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα. 

Η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν. Η εισφορά προς το σύνδεσμο για τα παιδιά που θέλουν να να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες η τιμή θα είναι €15 ανά παιδί ενώ ειδικές τιμές θα υπάρχουν για 2 ή περισσότερα αδέλφια.

O Σύνδεσμος θα διανείμει σε πάνω από 100 οικογένειες πακέτα τροφίμων και ειδών καθαρισμού, αλλά και ρούχα, παπούτσια και παιγνίδια για τα παιδιά.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.