Με την άνοδο της θερμοκρασίας, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου καταπιάστηκε με τη βελτίωση της εικόνας στην παραλία του Πρόλυμνου, η οποία είναι χαρακτηρισμένη από το κράτος ως παραλία σκύλων. Οι εργασίες που γίνονται στην περιοχή αποσκοπούν στο να γίνει η παραλία σκύλων μια… ανθρώπινη παραλία για όλους.
Το Πισσούρι φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι μεγάλο αριθμό τουριστών, κυρίως Βρετανών, ενώ πολλοί παραμένουν στην κοινότητα και για διάστημα μηνών, πέραν του καλοκαιριού. Διασφαλίζοντας εύκολη και ομαλή πρόσβαση στην παραλία σκύλων, η Κοινότητα ενθαρρύνει την επιλογή όσων θέλουν να επισκέπτονται την ακτή μαζί με τα κατοικίδια σκυλάκια τους. Αναγνωρίζοντας ότι οι παραλίες σκύλων είναι τόσο για τα ζώα, όσο και για τους ανθρώπους που τα αναθρέφουν, το Πισσούρι κάνει 1 βήμα επιπλέον προς την καθιέρωση τους ως ανθρώπινο προορισμό αναψυχής.
Για την ανάδειξη της παραλίας, πέρα από τη βελτίωση της πρόσβασης σε αυτή, σημαντική παράμετρος θεωρείται και η δημιουργία άλλων εγκαταστάσεων στην περιοχή. Αν και στην παρούσα φάση δεν γίνονται τέτοιες ενέργειες, δεν αποκλείεται στο μέλλον το Πισσσούρι να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Πέρα από το Πισσούρι, η άλλη παραλία για σκύλους στη Λεμεσό είναι στην περιοχή Καραβόπετρα, ανατολικά της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων, στα όρια με το Μοναγρούλλι.