Αυτό θα είναι το νέο, εντυπωσιακότερο και πιο πολυτελές Colors Café!

Για μια φαντασμαγορική επάνοδο ετοιμάζεται το αγαπημένο Colors Café στο ανακαινισμένο Four Seasons στον παραλιακό της Λεμεσού. Το καφέ παραμένει κλειστό για περισσότερο από 1 χρόνο, λόγω της ανακαίνισης, και υπόσχεται ότι επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις τόσο ως προς το χώρο, όσο και ως προς το μενού.

Το ανανεωμένο café με μοντέρνα επίπλωση και διακοσμητικά στοιχεία που μοιάζουν με έργα τέχνης, θα προσφέρει πια ακόμα περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Το Colors Cafe αναμένεται ότι θα επανέλθει την άνοιξη του 2017, περί τα τέλη Απριλίου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες.

Κάτω από την ψηλοτάβανη οροφή του, με βεράντες σε 3 πλευρές, και με νέο all-day μενού, θα προσφέρει το γνωστό σπιτικό παγωτό, φρεσκοψημένο καφέ και μοναδικά cocktails, ενώ θα παρασκευάζει και το δικό του ψωμί. Ξεχωριστό στοιχείο του μενού αναμένεται να είναι τα κρουασάν του φημισμένου Ισπανού σεφ Oriol Balaguer, τα οποία ανακηρύχθηκαν μάλιστα 2 φορές ως τα καλύτερα στον κόσμο.

swipe gallery


2956