A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2018 @ Παλιό Λιμάνι


Το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων και η μοναδική μαγεία που αναβιώνει κάθε χρόνο, ζωντανεύουν στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που έρχεται να χαρίσει αμέτρητες όμορφες στιγμές στο κέντρο της Λεμεσού, στο Παλιό Λιμάνι. 

Ανάμεσα σε αυτά, θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική παρέλαση του Άη Βασίλη και η φωταγώγηση της πλατείας, ενώ το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα πλαισιώνεται από Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που θα πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί. Μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν σε εργαστήρια σοκολάτας και Χριστουγεννιάτικων γλυκών, θα επισκεφθούν το παραμυθένιο σπίτι του Άγιου Βασίλη με τα ξωτικά του και θα κάνουν βόλτες στο Παλιό Λιμάνι με το τρενάκι του Άγιου Βασίλη, συμμετέχοντας στη δημιουργία μιας μαγικής ατμόσφαιρας.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από την αρχή του Δεκέμβρη, μέχρι και το τέλος της γιορτινής περιόδου, στις 6 Ιανουαρίου. 

Είσοδος ελεύθερη

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.