1405

Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Σοκολάτας για 2 ημέρες στη Λεμεσό!

28/11/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ο χειμώνας μπαίνει με τον πιο γλυκό, παιχνιδιάρικο και γιορτινό τρόπο στη Λεμεσό, με ένα απίθανο Σοκολατένιο Διήμερο να ανοίγει τις πόρτες του για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Ένα νέο και πολλά υποσχόμενο ζαχαροπλαστείο, το Columbia Confectionery, παρουσιάζει στο κοινό για πρώτη φορά τη χριστουγεννιάτικη γκάμα του και υπόσχεται ξεχωριστές απολαύσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Στον χώρο εκδηλώσεων, δίπλα στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού θα λειτουργήσει ένα πλήρες εργαστήριο σοκολάτας και χριστουγεννιάτικων γλυκών, με την καθοδήγηση των σεφ του Columbia Confectionery. Μέσα σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο όπως το απαιτεί η εποχή, με σιντριβάνια και γλυπτά από σοκολάτα τριγύρω, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες, ώστε να δημιουργήσουν τα δικά στους γλυκά, να στολίσουν μπισκοτένια σπιτάκια, δεντράκια, Christmas cakes.

Στον χώρο θα υπάρχει επίσης και το περίπτερο του Columbia Confectionery, με μια μεγάλη ποικιλία από ξεχωριστές, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, ώστε να μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί τα απαραίτητα για τις ημέρες που έρχονται. Στην πλατεία, κάτω από το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα βρίσκεται το παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη με αναμμένο τζάκι, όπου τα παιδιά θα γράψουν το όνομα τους στη λίστα του, καθώς και τα εργαστήρια κατασκευής Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και παιχνιδιών.

Σχετικα

Η ηθοποιός Μαριλένη Σταύρου θα διαβάσει παραμύθια στα παιδιά (Σάββατο 1/12 στις 7:30 μ.μ. και Κυριακή 2/12 στις 6:00 μ.μ.) ενώ όλες οι δραστηριότητες του διημέρου σκοπό έχουν τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

swipe gallery