Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα στο Δήμο Γερμασόγειας @ Πάρκο Γλαύκου Κληρίδη


Ο Δήμος Γερμασόγειας γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο γιορτινά στολισμένο πάρκο της οδού Αμερικάνας, όπου για 2 ημέρες μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν μουσική, χειροτεχνίες, θεατρικές παραστάσεις και ταχυδακτυλουργικά.

20/12/2019, 6:30 μ.μ. – 11:30 μ.μ.
Άφιξη Άη Βασίλη στο γιορτινό πάρκο, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη φιλαρμονική του Δήμου Γερμασόγειας, μαθητικές χορωδίες και τη μουσική σχολή Music Sing.
Η βραδιά θα κλείσει με παιδική παράσταση Καραγκιόζη του θεάτρου σκιών.

21/12/2019, 6:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από μαθητικές χορωδίες και χορευτικές επιδείξεις.
Παράσταση των ταχυδακτυλουργών Λιοτατή.
Χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση από τη σκηνή του Δώρου Κυριακίδη.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα λειτουργεί στο πάρκο χριστουγεννιάτικο παζαράκι από τους Συνδέσμους Γονέων σχολείων της Γερμασόγειας, από το Ίδρυμα Θεοτόκος, το Κέντρο Ημέρας «Πρόσβαση», το ΣΚΕ και τον Πολιτιστικό Όμιλο Γερμασόγειας.

Φωτογραφία: Ανδρέας Χριστοφόρου

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.