Άλλα

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Ακριβείας @ Λέσχη Ιστορικών & Κλασσικών Οχημάτων


Κλασσικά μοντέλα αυτοκινήτων ταξινομούνται στη γραμμή και ετοιμάζονται να τρέξουν από το σημείο αφετηρίας στην πόλη, αλλά και σε χωριά της ανατολικής Λεμεσού,  για το φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Αγώνα Ακριβείας.

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά τον αγώνα, σε συνεργασία με το Μουσείο Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού.

Στον αγώνα, που σηματοδοτεί και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2017, δικαιούνται να λάβουν μέρος και μη κλασσικά οχήματα, για ενίσχυση του σκοπού του αγώνα. 

Εισφορά συμμετοχής: €60 για διμελές πλήρωμα - μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., €65 για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. 
Για κάθε επιιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση €20, και για παιδιά κάτω των 12 ετών €10.

Πληροφορίες: 7000 9000, 99 252 626

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.