Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση @ Χαρουπόμυλος Λανίτη


Μια διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός για τη Λεμεσό και πόλος έλξης για χιλιάδες άτομα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, πραγματοποιείται και φέτος στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου από τον όμιλο Carob Mill Restaurants.

Η φωταγώγηση του πλούσιου χριστουγεννιάτικου διακόσμου και του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία, θα διεξαχθεί με κέντρο τους Χαρουπόμυλους Λανίτη, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστική περιόδου, σε μια χαρούμενη και ζεστή ατμόσφαιρα που θα σε ενθουσιάσει. 

Στο χώρο θα φιλοξενείται Χριστουγεννιάτικη αγορά από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, καθώς και πώληση Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων από τον όμιλο  Carob Mill Restaurants. Τα καθαρά έσοδα των αγορών θα διατεθούν στο σύνδεσμο. 

Πληροφορίες: 25 820 430- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.