Το Wanax Beach Bar άνοιξε τις πόρτες του το 2018 με σκοπό να γίνει ένα στέκι για ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα.
Με ethnic χαρακτήρα και χαλαρή διάθεση, μέσα στον κήπο του ξενοδοχείου Poseidonia, έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένος προορισμός για κάθε ώρα. Δροσερά ποτά, νόστιμα tapas που συνοδεύουν ιδανικά το ποτό, αλλά και ελαφριά γεύματα, δημιουργούν ένα μενού ιδανικό για τα καλοκαίρια στην πόλη.
Αυτό που έχει κάνει το beach bar να ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου, όμως, είναι τα latin πάρτι με ζωντανή μουσική, που κάνουν την ακτή της Λεμεσού να θυμίζει κάτι από… Κούβα.
Άτομα όλων των ηλικιών να χορεύουν στο γρασίδι, χαμογελαστά πρόσωπα, ρυθμός και ατελείωτο κέφι συνθέτουν την ατμόσφαιρα σε κάθε πάρτι, που γίνεται σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού.
Τηλέφωνο: 25 321000