A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

VIDEOS: Τριπλό μέτωπο καπνού στη Λεμεσό για την Τσικνοπέμπτη 2017!

Ο παγωμένος αέρας δεν κατάφερε να πτοήσει το καρναβαλικό ηθικό των Λεμεσιανών. Κανταδόροι και καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους, αποφασισμένοι να νικήσουν το κρύο. Το καθιερωμένο γλέντι στήθηκε και φέτος έξω από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, τα μαγκάλια σε ετοιμότητα από νωρίς και στο ΤΕΠΑΚ, ενώ σε όλες τις γειτονιές ο αέρας μύριζε από νωρίς τσίκνα και αναμμένα κάρβουνα.

Οι κανταδόροι και οι πιστοί ακόλουθοι του καρναβαλιού γέμισαν με τις χαρακτηριστικές μελωδίες και με ατελείωτο κέφι τους δρόμους και τις πλατείες στο κέντρο της πόλης. Από το υπαίθριο γλέντι και τους χορούς στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, μέχρι τη θολή από καπνούς πλατεία του ΤΕΠΑΚ και τους αγαπημένους προορισμούς για ποτό και μεζέδες στην Πλατεία Σαριπόλου, το γλέντι παρέσυρε στους ρυθμούς του τους πάντες.

Το καρναβάλι έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή αρχή στην πόλη, ανοίγοντας την περίοδο των εορτασμών μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου. Το τριπλό μέτωπο καπνού έγινε ένα ημερήσιο προσκλητήριο διασκέδασης, που ζέστανε – κυριολεκτικά και μεταφορικά – όσους συμμετείχαν, σχεδιάζοντας μια ακόμα πιο δυναμική συνέχεια.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;