A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

VIDEO: Το ταξίδι 850 χλμ του Λεμεσιανού, που διασχίζει το πέλαγος πανω σε σανίδα!

Το ταξίδι των 850 χιλιομέτρων, με περίπου 11 ώρες καθημερινά πάνω στη σανίδα, πλησιάζει προς το τέλος του για τον Κώστα Συμεωνίδη και την ομάδα του. Οι πρώτες εικόνες από το ομηρικό αυτό ταξίδι αποδεικνύουν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει ο Λεμεσιανός κωπηλάτης και τις δυσκολίες που καλείται καθημερινά να ξεπεράσει.

Στις 15 Αυγούστου ο Κώστας ξεκίνησε από Μύκονο στις 6 το πρωί με πορεία προς Αμοργό και άνεμο 6 - 7 μποφόρ, με κύματα μέχρι και 3 μέτρα από διαφορετικές κατευθύνσεις. Μετά από στάση στη Δονούσα συνέχισε προς Αμοργό, όπου διανυκτέρευσε. Το ταξίδι συνεχίστηκε με σταθμούς στην Αστυπάλαια και τη Σύρνα και από εκεί στη Ρόδο, με πολύ δυνατούς ανέμους που έφταναν τα 7 μποφόρ.

Το ταξίδι στην ανοιχτή θάλασσα με θεόρατα κύματα και οι ατελείωτες ώρες κωπηλασίας και ορθοστασίας πάνω στη σανίδα, καθιστούν το ταξίδι αυτό μια πρόκληση, ένα προσωπικό στοίχημα για το οποίο ο Κώστας προετοιμαζόταν για πάρα πολύ καιρό. Στόχος του είναι με το ταξίδι αυτό να συλλέξει ένα ποσό για την στήριξη του Ιδρύματος Προληπτικής Παιδιατρικής και του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος (δες εδώ πως μπορείς να βοηθήσεις).

Σχετικα

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;