A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

VIDEO: Οι πιο εντυπωσιακές και συγκινητικές στιγμές του πρώτου διήμερου Μαραθώνιου Λεμεσού!

Με 6 κούρσες, ρεκόρ 15 χιλιάδων συμμετοχών από 67 χώρες του κόσμου και με ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το πρώτο διήμερο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ έμεινε στην ιστορία του θεσμού. Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Κύπρου κλείνει ραντεβού για τις 17 — 18 Μαρτίου του 2018 με τους καλύτερους οιωνούς.

Σε ένα βίντεο – αφιέρωμα, οι πιο συγκινητικές και εντυπωσιακές στιγμές του διημέρου δίνουν σε όλους κάτι να θυμούνται, να νοσταλγούν και να προσμένουν για το 2018. Έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων, την υποστήριξη μεγάλων οργανισμών, όπως η Petrolina και η Primetel, και την προσοχή χιλιάδων κόσμου, δρομέων και μη, αυτός θεσμός οδεύει συνέχεια προς τα καλύτερα.

Τα 9 λεπτά του βίντεο παρουσιάζουν μοναδικές στιγμές από τον ενθουσιασμό στην εκκίνηση και την ικανοποίηση στον τερματισμό των δρομέων, από την προσπάθειά τους στα χιλιόμετρα του παραλιακού μετώπου, από τη συγκίνηση των βραβεύσεων, τη φροντίδα από τους διοργανωτές, το ομαδικό πνεύμα των παράλληλων εκδηλώσεων και φυσικά το πάρτι στο Παλιό Λιμάνι με το κλείσιμο του διημέρου.

2245