Μουσική / Πάρτι

Πέμπτη, 08 Φεβουαρίου 2018

Τσικνοπέμπτη στο Πανεπιστήμιο @ ΤΕΠΑΚ


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου φιλοξενεί το φανταστικό πάρτι, που για ακόμα μια χρονιά, θα σε διασκεδάσει με τη μοναδική ενέργεια των φοιτητών και το ξεχωριστό κέφι. 

Ο δημοφιλής παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης θα βρίσκεται μαζί με την Εριλένα Πελαγία σε ζωντανή σύνδεση από τον Κλικ FΜ στο χώρο του ΤΕΠΑΚ, ενώ τη συνέχεια της διασκέδασης θα αναλάβει ο Dj Νικόλας Θεοφίλου μέχρι αργά το απόγευμα.

Νόστιμα σουβλάκια θα διατίθενται από €0.50, ενώ οι μπύρες θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του Σωματείου Ευημερίας του Πανεπιστημίου.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.