A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Το σιντριβάνι επιστρέφει αναβαθμισμένο στον κόμβο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό!

Ως χριστουγεννιάτικο δώρο για την πόλη ανακοίνωσε ο Δήμος Λεμεσού την αποκατάσταση του κόμβου Αγίου Νικολάου. Το χαρακτηριστικό σιντριβάνι, το οποίο καταστράφηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2015, θα ζωντανέψει πάλι στο σημείο αυτό, με αναβαθμισμένο σχεδιασμό, πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

Το σιντριβάνι είχε παραμείνει εκτός λειτουργίας μετά την καταστροφή του μηχανισμού του, λόγω της πυρπόλησης και βανδαλισμού του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου που παραδοσιακά τοποθετείται στον κόμβο. Αίτημα του κόσμου της πόλης ήταν η επαναλειτουργία του σιντριβανιού, που ήταν σήμα κατατεθέν της περιοχής ολόκληρης, κάτι το οποίο γίνεται πλέον εφικτό, χάριν σε χορηγίες που έχουν δοθεί για τον σκοπό αυτό.

Μέχρι τα Χριστούγεννα του 2018, ο κυκλικός κόμβος του Αγίου Νικολάου αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικός, με περισσότερους από έναν πίδακες να συνθέτουν ένα ολοκαίνουριο σιντριβάνι, με πολύχρωμα φώτα να το αναδεικνύουν το βράδι, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό. Ο σχεδιασμός της νέας εικόνας του κυκλικού κόμβου έχει ανατεθεί ήδη σε ειδικούς για θέματα σχεδιασμού και λειτουργίας σιντριβανιών.

Σχετικα

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.