1414

Το σιντριβάνι επιστρέφει αναβαθμισμένο στον κόμβο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό!

13/08/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ως χριστουγεννιάτικο δώρο για την πόλη ανακοίνωσε ο Δήμος Λεμεσού την αποκατάσταση του κόμβου Αγίου Νικολάου. Το χαρακτηριστικό σιντριβάνι, το οποίο καταστράφηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2015, θα ζωντανέψει πάλι στο σημείο αυτό, με αναβαθμισμένο σχεδιασμό, πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

Το σιντριβάνι είχε παραμείνει εκτός λειτουργίας μετά την καταστροφή του μηχανισμού του, λόγω της πυρπόλησης και βανδαλισμού του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου που παραδοσιακά τοποθετείται στον κόμβο. Αίτημα του κόσμου της πόλης ήταν η επαναλειτουργία του σιντριβανιού, που ήταν σήμα κατατεθέν της περιοχής ολόκληρης, κάτι το οποίο γίνεται πλέον εφικτό, χάριν σε χορηγίες που έχουν δοθεί για τον σκοπό αυτό.

Μέχρι τα Χριστούγεννα του 2018, ο κυκλικός κόμβος του Αγίου Νικολάου αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικός, με περισσότερους από έναν πίδακες να συνθέτουν ένα ολοκαίνουριο σιντριβάνι, με πολύχρωμα φώτα να το αναδεικνύουν το βράδι, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό. Ο σχεδιασμός της νέας εικόνας του κυκλικού κόμβου έχει ανατεθεί ήδη σε ειδικούς για θέματα σχεδιασμού και λειτουργίας σιντριβανιών.

Σχετικα

swipe gallery