20373

Το εστιατόριο του Adventure Mountain Park είναι μια υπέροχη γωνιά για φαγητό και διασκέδαση!

31/10/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Βρίσκεται σε μια από τις προνομιούχες περιοχές της υπαίθρου της Λεμεσού, περικυκλωμένο από το καταπράσινο πευκοδάσος, απολαμβάνοντας εξαιρετικό κλίμα, όλες τις εποχές του χρόνου. Το περιβάλλον αυτό, λοιπόν, επέλεξε το πάρκο αυτό, για να δημιουργήσει έναν ποικιλόμορφο χώρο, ιδανικό για εκδρομές που εξυπηρετούν εξίσου την αγάπη για τις χαρακτηριστικές γεύσεις της περιοχής, αλλά και την επιθυμία για περιπέτεια, παιχνίδι και άσκηση.

Το Adventure Mountain Park στην Κυπερούντα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ξεχωριστών εμπειριών που προσφέρει το μεγαλύτερο χωριό της ορεινής Κύπρου, μόλις 40 λεπτά από την πόλη της Λεμεσού και 10 λεπτά από την κορυφή του Τροόδους. Το εστιατόριο του πάρκου στεγάζεται σε ένα όμορφο κτίριο, κατασκευασμένο με την χαρακτηριστική γκρίζα πέτρα της περιοχής. Τον χειμώνα, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το μεγάλο τζάκι που γεμίζει τον εσωτερικό χώρο με τη θαλπωρή του, ενώ στις πιο ζεστές και ηλιόλουστε μέρες, η βεράντα μπροστά από το εστιατόριο γίνεται η ιδανική τοποθεσία για φαγητό και καφέ.

Με προσεγμένη διακόσμηση, όπου πρωταγωνιστεί το ξύλο και η πέτρα, το εστιατόριο έχει δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσουν οι επισκέπτες του πάρκου τοπικές νοστιμιές. Έτσι, μετά από αρκετό παιχνίδι στον παιδότοπο ή στον χώρο του paintball, μετά από πεζοπορία στο γειτονικό μονοπάτι της φύσης ή και αναρρίχηση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πάρκου, το μενού του εστιατορίου αναλαμβάνει να σε γεμίσει ενέργεια, με λαχταριστά, χοιρινά φιλετάκια με υπέροχη σάλτσα με κουμανταρία, με μυρωδάτη πέστροφα στον φούρνο, αλλά και με πιο συμβατικές επιλογές, όπως μπιφτέκι ή κοτόπουλο.

Ακόμα κι αν δεν είσαι της δράσης και της άθλησης, το εστιατόριο του πάρκου είναι μια καλή επιλογή για φαγητό μέσα στο υπέροχο σκηνικό της ορεινής Λεμεσού. Θα το βρεις ανοιχτό κάθε μεσημέρι (εκτός Δευτέρας), ενώ είναι διαθέσιμο και για το βράδυ, κατόπιν κράτησης.

Τηλέφωνο: 99 674126