Ο «Οδυσσέας» της Λεμεσού σε ένα ομηρικό ταξίδι, 10 μέρες πάνω σε 1 σανίδα!

Ο Κώστας Συμεωνίδης, ο «Οδυσσέας» της Λεμεσού, έχει βάλει στόχο να δαμάσει όλα τα κύματα της Μεσογείου. Ξεκινώντας ένα ταξίδι με τη σανίδα του το 2013, από την Πάφο προς τη Λεμεσό, του άνοιξε η όρεξη για όλο και μεγαλύτερες διαδρομές. Το 2016, ολοκληρώνοντας ένα επίπονο ταξίδι 700 περίπου χιλιομέτρων από τα Χανιά στη Λεμεσό, είχε βάλει ήδη στόχο για κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Αυτή τη φορά, ετοιμάζεται για ένα ταξίδι 850 χιλιομέτρων, μόνος του πάνω σε 1 σανίδα, να παλεύει με τα κύματα και τα μελτέμια του Αιγαίου, με 1 μόνο κουπί. Στις 15 - 24 Αυγούστου, για 10 ολόκληρες μέρες, με 11 ώρες συνεχόμενης κωπηλασίας κάθε μέρα και με όπλο πρώτα τις ψυχικές και μετά τις σωματικές του δυνάμεις, βάζει ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό του, για τον ίδιο καλό σκοπό που τον ώθησε να ολοκληρώσει και το προηγούμενο ταξίδι του.

Με στόχο να στηρίξει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής και το Καραϊσκάκειο ίδρυμα ο Κώστας είναι έτοιμος να ξεπεράσει τα όριά του, να παραβλέψει την άνευ προηγουμένου σωματική καταπόνηση που συνεπάγεται ένα τέτοιο ταξίδι και να κάνει κουπί μέχρι να δώσει ελπίδα στα παιδιά που την χρειάζονται. Άλλωστε, όπως το είχε πει σε μια από καρδιάς συνέντευξή του στο All About Limassol, «όταν το σώμα σου είναι έτοιμο να εγκαταλείψει, σου μένει πάντα το μυαλό».

Δείτε όσα είπε ο ίδιος για τα… ομηρικά ταξίδια του, στη συνέντευξή του στο All About Limassol.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.