Μια «αρένα» με φουσκωτά παιχνίδια για παιδιά και μεγάλους στο κέντρο της πόλης!

Τα παιδιά διασκεδάζουν πάντα με την καρδιά τους, όταν βρεθούν σε χώρο με φουσκωτά παιχνίδια. Αυτό το Σάββατο, όμως, στις 28/4, μεγάλοι και παιδιά θα μπορούν εξίσου να εκτονωθούν με παιχνίδια και αγωνίσματα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο κέντρο της πόλης.

Ανάμεσα στις καινοτομίες που εισάγει το Street Life Festival, το οποίο διοργανώνεται για 11η χρονιά στο ιστορικό κέντρο, είναι και ο χώρος αυτός, που θα φιλοξενεί από νωρίς το πρωί, μέχρι και αργά το απόγευμα φουσκωτά παιχνίδια για όλους. Σε ένα ασφαλές σημείο της παλιάς πόλης, στον χώρο στάθμευσης της οδού Σωκράτους (κάθετη στη Σαριπόλου), το Festival που πλημμυρίζει χρώμα την πόλη, μας κάνει και πάλι παιδιά.

Την ώρα που όλοι οι γύρω δρόμοι θα έχουν μετατραπεί σε πεζόδρομους, με καλλιτέχνες να δημιουργούν τις πολύχρωμες τοιχογραφίες τους τριγύρω, οι επιλογές για διασκέδαση και ψυχαγωγία είναι πολλές. Διαγωνισμοί θα τρέχουν παράλληλα στον χώρο με τα φουσκωτά, για όσους τολμούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Μια Σαββατιάτικη, ανοιξιάτικη βόλτα στο κέντρο της Λεμεσού, λοιπόν, είναι από τις καλύτερες επιλογές για όλη την οικογένεια.

Δες περισσότερα για το Street Life Festival εδώ.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.