Μεγάλο φωτορεπορτάζ από το ρετρό πάρτι στη Λεμεσό, με πάνω από 6,000 κόσμο!

Παλμός, ένταση, φώτα, παγωμένες μπύρες, νόστιμα cocktails, δυνατή μουσική, αγαπημένες μελωδίες και η πιο μεγάλη παρέα από χαρούμενους ανθρώπους να χορεύουν στο πιο ζωντανό μέρος της πόλης για ένα ολόκληρο βράδι. Αυτό ήταν το σκηνικό το βράδυ της 18ης Αυγούστου δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού, που επιβεβαίωσε ότι το ρετρό πάρτι είναι ένα ραντεβού με τη διασκέδαση, έτσι όπως η πόλη του γλεντιού ξέρει να τη φτιάχνει.

Το μοντέρνο, ξύλινο μπαρ του 2GO Concept store στήθηκε από νωρίς στο κέντρο της πλατείας, πλήρως εξοπλισμένο και ετοιμοπόλεμο για την εκρηκτική βραδιά, που αναμενόταν να ακολουθήσει. Με δροσιστικά ποτά και υπέροχες γεύσεις, κατάφερε να γίνει, όχι μόνο το ιδανικό συμπλήρωμα του πάρτι, αλλά και ο πυρήνας γύρω από τον οποίο απλώθηκε το κλίμα της υπέροχης αυτής βραδιάς.

Περισσότεροι από 6,000 άνθρωποι βρέθηκαν να χορεύουν στην πλατεία και στα γύρω μπαλκόνια των κτιρίων του Παλιού Λιμανιού, ακολουθώντας το ρυθμό που έδιναν οι 4 Djs, Asimenos, Kikis, Socrates και Kotsonis C. Το πάρτι που πραγματοποιήθηκε με συνεργασία του Δήμου Λεμεσού και της Αρχής Λιμένων, ξύπνησε για δεύτερη χρονιά μνήμες από τη νυχτερινή διασκέδαση στις δεκαετίες ’90 και ’80, με ντισκομπάλες και πολύχρωμα φώτα να γεμίζουν το χώρο. Σε «μάχιμο» ρόλο βρέθηκαν και οι εμπνευστές της διοργάνωσης, o δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Βασιλείου, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σύκας και άλλα μέλη του Δήμου Λεμεσού, που συνεργάστηκαν με τον Dj Asimenos για το σκοπό αυτό.

Πολύ σύντομα, το μεγάλο ξύλινο μπαρ και οι Djs της πόλης κλείνουν νέο ραντεβού στο Παλιό Λιμάνι. Οι ημερονημίες για το νέο πάρτι — έκπληξη, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα ανακοινωθούν σύντομα.

7180