Κάτι πολύ ξεχωριστό ετοιμάζεται σε μια καταπράσινη πλαγιά της Λεμεσού!

Ένας χώρος διαμορφωμένος με μεράκι και αγάπη για τη φύση και το πράσινο, ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει αυτό το καλοκαίρι ένα διαφορετικό φεστιβάλ, με σκοπό να φέρει τον κόσμο ταυτόχρονα κοντά στη μουσική, αλλά και στις μοναδικές ομορφιές της ορεινής Λεμεσού.

Πρόκειται για μια τοποθεσία κοντά χωριό Λουβαράς, το οποίο εμπίπτει μέσα στην περιοχή του Δάσους Κακομάλλη. Ο χώρος αυτός, περιτριγυρισμένος από καταπράσινα δέντρα και απολαμβάνοντας θέα στις υπέροχες πλαγιές της περιοχής, σε βάζει σε μια χαλαρωτική διάθεση από την πρώτη ματιά. Αυτή ακριβώς η διάθεση γέννησε και την ιδέα μιας όμορφης, μουσικής συνάντησης, μέσα στο πράσινο.

Η ιδέα αυτή γεννήθηκε στο μυαλό νέων ανθρώπων, που κατάγονται από την περιοχή και, αν και έχουν μεγαλώσει μακριά από αυτή, έχουν μάθει να την αγαπούν και να αναγνωρίζουν τα χαρίσματά της. Με όλη την περηφάνια που μπορεί να έχει κάποιος, όταν αγαπά πραγματικά τον τόπο του, η ιδέα για μια μουσική εκδήλωση, με μελωδίες και διάθεση ταιριαστή στον περιβάλλοντα χώρο, σκοπό έχει να συστήσει σε ακόμα περισσότερο κόσμο αυτή την ξεχωριστή γωνιά της Λεμεσού.

Λεπτομέρειες για το φεστιβάλ θα ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.