Κάτι νέο έρχεται να αλλάξει την εικόνα του κεντρικότερου σημείου της Λεμεσού!

Για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα νέα άφιξη ετοιμάζεται το κέντρο της πόλης μέσα στο προσεχές διάστημα. Ένα από τα κεντρικότερα και πιο ιστορικά σημεία της Λεμεσού, αποκτά νέα, αναβαθμισμένη εικόνα με σκοπό να προσφέρει νέες επιλογές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση, το ξενοδοχείο Curium Palace, ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία που λειτουργούν σήμερα στο αστικό κέντρο της πόλης, δημιουργεί ένα νέο χώρο, που θα είναι ανοιχτός, τόσο στους ενοίκους του ξενοδοχείου, όσο και στο ευρύτερο κοινό. Ένα ξεχωριστό bar, με ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο, που θα περιβάλλεται από γυαλί, ώστε να προσφέρει θέα στον κήπο, αλλά και με αντίστοιχη εικόνα στη βεράντα, θα είναι σύντομα έτοιμο να φιλοξενήσει όσους αναζητούν έναν προορισμό για χαλάρωση και διασκέδαση.

Αυτός ο ατμοσφαιρικός χώρος, σκοπό έχει να προσφέρει, εκτός από ένα γευστικό μενού, με ειδικά διαμορφωμένα πιάτα, ένα περιβάλλον που θα φιλοξενεί βραδιές με ζωντανή μουσική από το πιάνο. Έτσι, μαζί με την σημαντική ανανέωση στα δωμάτια και στους χώρους εστίασης, το ξενοδοχείο Curium Palace δημιουργεί και μια διαφορετική διέξοδο αναψυχής. Ο νέος αυτός χώρος, εκτός από μια νέα άφιξη που θα ευχαριστήσει όσους γνωρίζουν και προτιμούν το ξενοδοχείο από παλιά, προσδοκά να γίνει ο χώρος που θα προσελκύσει και νέους επισκέπτες, που ψάχνουν κάτι νέο και ξεχωριστό στο κέντρο της πόλης.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.