Οι πρώτες, εντυπωσιακές εικόνες από τη μεταμόρφωση ξενοδοχείου της Λεμεσού!

Μια πρώτη ιδέα από τη νέα εικόνα του γνωστού ξενοδοχείου Ρόδον, στην ορεινή Λεμεσό, δίνουν οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει προ ολίγων ημερών. Η πολυσυζητημένη ανακαίνιση του ξενοδοχείου, ολοκληρώνεται εντός μερικών εβδομάδων, ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον όπου βρίσκεται και το χωριό Αγρός, το ξενοδοχείο Ρόδον παρουσιάζεται με ανανεωμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία συνδυάζει ιδανικά τα παραδοσιακά στοιχεία με τη μοντέρνα διακόσμηση. Το στοιχείο του ξύλου παραμένει κυρίαρχο, όπως και η παρουσία της ντόπιας πέτρας στους τοίχους του ξενοδοχείου, ενώ την ίδια στιγμή η επίπλωση και ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων υιοθετεί χρώματα και σύγχρονες γραμμές, που δένουν με το σκηνικό αυτό.

Οι εγκαταστάσεις του ανακαινισμένου ξενοδοχείου περιλαμβάνουν έναν άνετο χώρο υποδοχής, με διάφορους χώρους αναψυχής και διασκέδασης, όπως καφετέριες, εστιατόρια, piano bar, αίθουσα παιχνιδιών και snack bar δίπλα στην πισίνα. Ιδιαίτερο κομμάτι του ορεινού αυτού θέρετρου είναι το σπα, με sauna, Jacuzzi, χαμάμ και πισίνα που επικοινωνεί με τον χώρο του γυμναστηρίου.

Διάβασε περισσότερα για την ημερομηνία επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.