Ένα μοναδικό βίντεο σε κάνει να θέλεις να μετακομίσεις στο Όμοδος... χθες!

Ένα χωριό με πανέμορφα τοπία, με υπέροχους ανθρώπους και ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Το Όμοδος, ένα από τα σπουδαιότερα κρασοχώρια της Λεμεσού, συνεχίζει μέχρι σήμερα να τραβάει την προσοχή και να προκαλεί τον θαυμασμό και όχι άδικα. Οι αποδείξεις για τη γοητεία που ασκεί το γραφικό αυτό χωριό, συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο που αποκαλύπτει όλη τη μαγεία του.

Το All About Limassol, η Επίσημη Πηγή Προβολής της Λεμεσού, βάλθηκε να εξερευνήσει το Όμοδος για να ανακαλύψει όλες τις κρυμμένες ομορφιές του και να αναδείξει, όπως τους αξίζει, όλες τις φανερές. Μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών, με ατελείωτες ώρες κινηματογραφήσεων και περιηγήσεων, αλλά και με συζητήσεις με τους ντόπιους, όλο αυτό το υπέροχο υλικό, που μαρτυρά την ποικιλομορφία ενός χωριού γεμάτου παράδοση, αλλά με μοντέρνες ανέσεις και παροχές, ήταν το ακατέργαστο διαμάντι που έμελλε να γίνει ένα εντυπωσιακό βίντεο – περιδιάβαση στο Όμοδος του σήμερα.

Το ξεχωριστό αυτό αποτέλεσμα (που επιτυγχάνεται μετά από μήνες προετοιμασίας και επεξεργασίας χιλιάδων εικόνων, από βίντεο και φωτογραφίες, με πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα του υλικού), αποδεικνύει πόσο αξίζει αυτή η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τη Λεμεσό. Σχεδόν 100.000 ξεχωριστά άτομα είδαν το βίντεο αυτό, με εκατοντάδες να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους μέσα από εγκωμιαστικά σχόλια στο διαδίκτυο, καθώς οι εικόνες που μαρτυρούν την ιστορία και τις ομορφιές του Ομόδους, έφτασαν σε όλο τον κόσμο. Μπορεί, λοιπόν, ο θαυμασμός δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων (στην Κύπρο, στην Ευρώπη, στις Αραβικές χώρες, στη Ρωσία και αλλού), να μην είναι εύκολη υπόθεση, όμως αυτός ο όμορφος τόπος, με τους υπέροχους ανθρώπους του, το αξίζει με το παραπάνω.

Τουλάχιστον 94.499 διαφορετικά άτομα είδαν το εντυπωσιακό αυτό βίντεο για το πανέμορφο κρασοχώρι της Λεμεσού.

Χιλιάδες εκδηλώσεις ενθουσιασμού και θαυμασμού, περισσότερα από 100 εγκωμιαστικά σχόλια και εκατοντάδες κοινοποιήσεις μαρτυρούν την ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση του κόσμου.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.