Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, σε πλήρη λειτουργία μετά την ανακαίνιση!

Έκλεισε πάνω από 1 μήνα από την επανέναρξη της λειτουργίας του, το ξενοδοχείο της ορεινής Λεμεσού που έχει προσφέρει όμορφες εμπειρίες και αναμνήσεις σε χιλιάδες κόσμο. Το Ρόδον έχει κάνει μια εντυπωσιακή νέα αρχή και, συνεχίζοντας μια μακροχρόνια παράδοση, υποδέχεται πια το κοινό σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον, στην ίδια ειδυλλιακή τοποθεσία, σε υψόμετρο 1100 μέτρων.

Σημαντικά ανανεωμένοι είναι οι κοινόχρηστοι χώροι, όπως το σαλόνι, που έχει εξοπλιστεί με μοντέρνα έπιπλα, φωτιστικά και διακοσμητικά στοιχεία, διατηρώντας και παραδοσιακά, όπως το χαρακτηριστικό τριαντάφυλλο στο τζάκι και τα πήλινα αγγεία που κοσμούν τον χώρο. Ανανεωμένα είναι και τα δωμάτια, άνετα και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες διευκολύνσεις. Η επαναλειτουργία του ξενοδοχείου έτυχε θερμής υποδοχής, με τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο να παρουσιάζει ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα επισκεπτών.

Το Ρόδον διαθέτει 123 δίκλινα δωμάτια, 6 στούντιο (ειδικά διαμορφωμένα και για άτομα με ειδικές ανάγκες ), 15 τετράκλινες σουίτες για οικογένειες, 10 δίκλινες σουίτες πολυτελείας (executive suites), 1 προεδρική σουίτα και 1 σουίτα νεόνυμφων. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί και spa, αίθουσα γυμναστικής, δωμάτιο μασάζ, τζακούζι για 10 άτομα, ξεχωριστές σάουνες για άνδρες και για γυναίκες, επιπλέον διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες παιδική χαρά, γήπεδα τένις και πολλαπλής χρήσης για καλαθόσφαιρα πετόσφαιρα και χειροσφαίριση.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.