Ένα από τα πιο δημοφιλή Roller Coasters της Αμερικής στο Street Life Festival!

Ο ετήσιος θεσμός του Street Life Festival, μια πολύχρωμη γιορτή που κουβαλάει όλη τη ζωντάνια των δρόμων της Λεμεσού, κλείνει φέτος 10 χρόνια και το γιορτάζει με όμορφες εκπλήξεις και νέες εμπειρίες. Καθώς η ζωή στο κέντρο της πόλης και στις περιοχές γύρω από την Πλατεία Σαριπόλου έχει αλλάξει σημαντικά, κάτι καινούριο έρχεται τώρα να προστεθεί στη διοργάνωση.

Αυτή τη φορά, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ανεπανάληπτες εμπειρίες: να ανεβείς σε μερικά από τα πιο διάσημα Roller Coasters του κόσμου, να παίξεις paintball ή ίσως ακόμα και να συμμετάσχεις σε μεγάλες μάχες από την ιστορία της ανθρωπότητας. Αν είσαι έτοιμος για τέτοιες δόσεις αδρεναλίνης, τότε πάρε θέση για να ζήσεις κάτι έντονο και μοναδικό.

Με τη συνεργασία του Irida Virtual Reality World, το Street Life Festival σε φέρνει σε απόσταση αναπνοής από όσα ο χώρος και ο χρόνος καθιστούν δύσκολο ή αδύνατο να βιώσεις. Με υπερσύγχρονη τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας, το Irida σε μεταφέρει σε άλλη διάσταση. Στις 6 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με ειδικά γυαλιά και καθίσματα θα μπορούν, όσοι το επιθυμούν, να μεταφερθούν στους εικονικούς αυτούς κόσμους, να νιώσουν στο πετσί τους τον ίλιγγο μιας βόλτας με Roller Coaster, να παίξουν paintball και πολλά ακόμα παιχνίδια.

Και αν δε μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε, το Irida έχει μια θέση για εσένα και την παρέα σου στην οδό Αθηνών 29.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 700 700 96

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για το Street Life Festival.

7277