Αυτό είναι το πρώτο βίντεο από το μεγάλο έργο που ξεκίνησε στη Λεμεσό!

Μετά την επίσημη έναρξη των πωλήσεων για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία των 2 μπροστινών πύργων του, το Trilogy Limassol Seafront, παρουσίασε το πρώτο βίντεο του επερχόμενου έργου. Το βίντεο κάνει μια σύντομη περιήγηση στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις, ο Δυτικός Πύργος αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2021 και ο Ανατολικός Πύργος ακολουθεί 3 μήνες μετά, τον Μάρτιο του 2022. Ο Δυτικός Πύργος διαθέτει χώρους γραφείων, σχεδιασμένους να συνυπάρχουν αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο των οικιστικών χώρων. Με απρόσκοπτη θέα μέσα από γυάλινες επιφάνειες, οι χώροι αυτοί, με σύγχρονες ανέσεις, έχουν διακοσμηθεί με μοντέρνα αισθητική, εντυπωσιάζοντας με την εικόνα τους.

Το Trilogy περιλαμβάνει επίσης πολυτελή διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα. Τα διαμερίσματα διαθέτουν άνετους χώρους, με μεγάλες βεράντες που επεκτείνουν το σαλόνι προς τα έξω, διακοσμημένα με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, υψηλής ποιότητας. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων θα απολαμβάνουν υπηρεσίες υποδοχής και πρόσβαση στην ιδιωτική πλατεία, ενώ μια εξίσου εντυπωσιακή δημόσια πλατεία, με εστιατόρια, café και θέα στη θάλασσα, θα υποδέχεται το κοινό.

Δες περισσότερα για την πλατεία του Trilogy εδώ.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.