A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol

Οκτώβριος: Το '6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου' στο Ριάλτο Λεμεσού

Πέραν από 60 ταινίες μικρού μήκους θα διαγωνιστούν φέτος για τα μεγάλα βραβεία του “6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου“, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου 2016, στο Θέατρο Ριάλτο, στη Λεμεσό.

Όπως κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ επιλέγει και προσκαλεί σημαντικές προσωπικότητες και κορυφαίους επαγγελματίες του κινηματογράφου από τη διεθνή κινηματογραφική οικογένεια, για να συμμετέχουν ως μέλη της Κριτικής Επιτροπής, που θα απονείμει τα βραβεία για το Εθνικό και το Διεθνές διαγωνιστικό τμήμα.

Κύπριοι σκηνοθέτες
Δεκατρείς ταινίες μικρού μήκους από Κύπριους σκηνοθέτες θα δούμε φέτος στο Εθνικό Διαγωνιστικό πρόγραμμα. Oι κυπριακές ταινίες μετέχουν αυτόματα και στο διεθνές πρόγραμμα. 

Η Κριτική Επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του κινηματογράφου, θα απονείμει τα εξής βραβεία: Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας, 2ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, 1ο Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας, 2ο Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας, Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ και Βραβείο Φοιτητικής Επιτροπής για Καλύτερο Μουσικό Βίντεο.

Τον Οκτώβριο στο Ριάλτο

www.rialto.com.cy

swipe gallery

2526