4 νέα εστιατόρια δίπλα και πάνω στο νερό σε μεγάλο ξενοδοχείο της Λεμεσού!

Το νέο πολυτελές θέρετρο που ανεγείρεται στην παραλία της ανατολικής Λεμεσού προσδοκά να εμπλουτίσει τις γαστρονομικές απολαύσεις που μπορεί να προσφέρει η πόλη, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες προτάσεις για φαγητό και ποτό.

Το Parklane μπαίνει σε λειτουργία από το Μάρτιο του 2018 με 7 εστιατόρια και 4 μπαρ που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα γεύσεων, από αυθεντική κυπριακή κουζίνα, σε μεσογειακές και ιταλικές συνταγές, ψάρια και θαλασσινά, αλλά και πιο βόρεια κουζίνα, με εκλεκτά κρέατα, όπως επίσης και εξαιρετικές επιλογές από ντόπια και εισαγόμενα κρασιά.

Ανάμεσα στους νέους αυτούς χώρους, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν εκείνοι που βρίσκονται δίπλα ή ακόμα και πάνω στο νερό.

1. Islands Fish & Seafood
Μεσογειακή κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά πάνω σε τραπέζια - «νησιά» της Μεσογείου θα προσφέρει το εστιατόριο που «επιπλέει» πάνω από το νερό της πισίνας. Οι επισκέπτες του υπαίθριου αυτού χώρου, θα φιλοξενούνται σε ιδιωτικές νησίδες πάνω από το νερό, που έχουν πάρει το όνομά τους από νησιά της Μεσογείου.

2. Il Teatro
Δίπλα στην κυρίως πισίνα του ξενοδοχείου, το εστιατόριο θα ειδικεύεται πιάτα με αρώματα της νοτίου Ιταλίας, ενώ θα διαθέτει και το δικό του φούρνο για πίτσα. Κρασιά από Ιταλία και Κύπρο συμπληρώνουν το μενού, ενώ ο χώρος θα λειτουργεί και ως μπαρ, με ζεστά και κρύα ροφήματα, αλλά και παγωτό με φρέσκα φρούτα.

3. 3B Eats & Drinks
Κοντά στην πισίνα με θαλασσινό νερό θα βρίσκεται το σνακ μπαρ 3B Eats & Drinks με ειδικότητα στα δροσιστικά ποτά και cocktails, με αλκοόλ ή χωρίς, όπως επίσης και επιλογές για ελαφριά γεύματα και σνακ.

4. BDL Food & Wine Show
Εστιατόριο για όλη τη διάρκεια της ημέρας, με μπουφέ για πρωινό, πιάτα με κρεατικά, αλλά και θεματικά δείπνα, δημιουργεί μια πλούσια έκθεση από σπιτικά προϊόντα, προτείνοντας και μια μεγάλη γκάμα από κρασιά, που θα φυλάσσονται σε χώρους με ελεγχόμενη θερμοκρασία.

swipe gallery


10649