A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Τη Λεμεσό επιλέγει η Πρεσβεία της Σλοβακίας για επιχειρηματική ανάπτυξη

Το αξίωμα του Επίτιμου Πρόξενου της Σλοβακίας ανέλαβε πριν 2 περίπου μήνες ο Άγγελος Γρηγοριάδης, Πρόεδρος της KPMG. Το νέο Προξενείο, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στην παρουσία μελών του επιχειρηματικού κόσμου της Λεμεσού, βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου, που θεωρείται κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας στην πόλη.

Ο Άγγελος Γρηγοριάδης, διατηρώντας στενές σχέσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο της Σλοβακίας από το 1998, αποτελεί δραστήριο μέλος του Κυπρο – Σλοβακικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των 2 χωρών, με κέντρο τη Λεμεσό. Διαδεχόμενος το Βάσο Χατζηθεοδοσίου στο αξίωμα του Προξένου, ο κος Γρηγοριάδης προσβλέπει στην περαιτέρω αμοιβαία προώθηση επιχειρηματικών κινήσεων, επενδύσεων και τουριστικής ανάπτυξης.

Με ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό, τον χρηματοοικονομικό τομέα και τις startup επιχειρήσεις, το Προξενείο της Σλοβακίας φιλοδοξεί ότι η Λεμεσός προσφέρει εύφορο έδαφος για την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, που θα βοηθήσουν και τις 2 χώρες. Η Σλοβακία, ως μια χώρα με σημαντική οικονομική δραστηριότητα, διαθέτοντας 4 μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες στο έδαφός της, βλέπει στη Λεμεσό ένα χώρο, όπου μπορούν να μπουν οι βάσεις για περαιτέρω επέκταση των οικονομικών της σχέσεων, εντός και εκτός Ε.Ε. 

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;