Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022

3η Εβδομάδα Κρασιού @ Aristos & Kiki Kebab House


Ένα αγαπημένο στέκι της τουριστικής περιοχής, ετοιμάζεται να σου προσφέρει διασκεδαστικές βραδιές για μία ολόκληρη εβδομάδα!

Η οικογενειακή επιχείρηση του Άριστου και της Κικής, έχει αποκτήσει φήμη όχι μόνο εντός Λεμεσού, αλλά και εκτός Κύπρου, αφού το διάσημο σουβλάκι του μαγαζιού αποτελεί αφορμή για απολαυστικές εξόδους στην τουριστική περιοχή της πόλης.

Για 3η χρονιά λοιπόν, διοργανώνουν την Εβδομάδα Κρασιού με παραδοσιακή μουσική, όπου θα σου προσφέρουν νόστιμα εδέσματα όπως λουκάνικα και φρέσκο σουτζιούκο, ενώ οι σερβιτόροι ντυμένοι «βρακάδες», θα σε κεράσουν και 1 ποτηράκι κρασί.

Πληροφορίες: 25 323769

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.