Μουσική / Πάρτι

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

The ISFFC Garage Party @ Αποθήκες ΕΚΑ


Την παραμονή της φεστιβαλικής έναρξης, τo International Short Film Festival «σταθμεύει» σε ένα παλιό γκαράζ στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού.

Αυτό το αλλιώτικο, urban πάρτι, με DJ sets από τους isel και Spivak, live electronics από τους MYHN σε ένα διαδραστικό θέαμα που συνδυάζει φως, εικόνα, προβολές και ζωντανή ηλεκτρονική μουσική γίνεται η αφορμή να αναδειχθεί μια περιοχή με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που ισορροπεί ανάμεσα σε βιομηχανικά και παραδοσιακά χαρακτηριστικά και απηχεί ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης.

Χαρακτηριστικός και συμβολικός είναι και ο χώρος που φιλοξενεί το πάρτι, η αποθήκη της εταιρείας ΕΚΑ, κομμάτι της περιοχής εδώ και δεκαετίες, μέρος της τυπικής δόμησης της οδού Ελευθερίας, όπου οι τοίχοι των κτιρίων ακουμπούν ο ένας τον άλλο.

Η ομάδα του Serial Griller θα ετοιμάζει λαχταριστά burgers και street food, τα ποτά θα επιμελείται το Tapper Bar. 

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.