Άλλα

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

The Distinguished Gentlemen's Ride @ Παλιό Λιμάνι


Κύριοι, φορέστε τα καλά σας, πάρτε την αγαπημένη σας κλασική ή vintage μοτοσικλέτα και ετοιμαστείτε για φανταστικές βόλτες στην πόλη! 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας φιλανθρωπικής διοργάνωσης “The Distinguished Gentleman’s Ride”, με τη συμμετοχή 70,000 άντρων και άνω, σε 600 πόλεις. 

Σε συνεργασία με το ίδρυμα Movember, η διοργάνωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη και για την αντρική ψυχική υγεία.

Η βόλτα στην πόλη θα σηματοδοτήσει τη λήξη του Φεστιβάλ “Two-Weel Passion”, το οποίο θα περιλαμβάνει έκθεση με κλασικά και ιδιαίτερα μοντέλα μηχανών, και πολλές εκπλήξεις!  

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.