Μουσική / Πάρτι

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Tattoo and Vinyl Weekend Party @ Beat Παζάρ Πολυχώρος


Ένα ξεχωριστό πάρτι με τατουαζ και βινύλια στήνεται για 2 ημέρες στο κέντρο της πόλης, κοντά στην Πλατεία Σαριπόλου, αναμένοντας να φέρει ένα διαφορετικό παλμό στην περιοχή.

Οι λάτρεις του «μελανιού» θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν φανταστικά τατουάζ από €50, από τον Mihail Mikeyboytattoo Christofinis (Rise 'N' Shine Tattoo Club) και Sotja Saw (Honest Tattoo Athens), δοκιμάζοντας πρώτα διάφορα είδη από μεγάλη σειρά σχεδίων. 

Αντίστοιχα, οι φίλοι του βινυλίου θα μπορούν να αγοράσουν καινούργιους αλλά και χρησιμοποιημένους δίσκους, οι οποίοι θα προσφέρονται από το Vinyl In Cyprus. 

Τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης (Κυριακή 04/02) το ντούετο με το υπέροχο ρετρό στυλ, Pin Retro, θα εμφανιστεί ζωντανά στο χώρο, αναλαμβάνοντας τη μουσικη διασκέδαση της εκδήλωσης.

Πληροφορίες: 99 531 258, 99 455 844- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.