3939

Ταβέρνα Πλάτανος: Ένα γραφικό ταβερνάκι στην ορεινή Λεμεσό, που σερβίρει φρέσκο ψάρι της τράτας!

11/07/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην είσοδο ενός μικρού και ήσυχου χωριού στην ορεινή Λεμεσό βρίσκεται ένα φιλόξενο ταβερνάκι, που μεταξύ άλλων έχει γίνει γνωστό για τα φρέσκα ψάρια στο μενού του.

Η Μαλλιά ήταν ανέκαθεν αμπελοχώρι, όμως η οικογένεια που λειτουργεί την ταβέρνα έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη θάλασσα και η τράτα βγαίνει τακτικά για ψάρεμα. Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκει κανείς νόστιμο ψάρι ημέρας, το οποίο ετοιμάζεται με την ίδια σπιτική φροντίδα, όπως όλα τα παραδοσιακά πιάτα στο μενού.

Η ήσυχη τοποθεσία, η βολική απόσταση τόσο από την πόλη, όσο και από το Τρόοδος, αλλά και η σκιά του μεγάλου πλατάνου που έδωσε το όνομά του στην ταβέρνα, συμπληρώνουν τους λόγους που αξίζει να την επισκεφθεί κανείς.

Σχετικα

Τηλέφωνο: 99 928194