2591

Ταβέρνα «Περβόλι»: Ένας κήπος στην τουριστική Λεμεσού, γεμάτος παραδοσιακές γεύσεις και αρώματα!

14/06/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, μια καταπράσινη και δροσερή αυλή έχει μετατραπεί σε ένα οικογενειακό ταβερνάκι, για καλοκαιρινές εξόδους για φαγητό. Το «Περβόλι» είναι η αυλή του ξενοδοχείου Tsanotel, η οποία γεμίζει κάθε άνοιξη μέχρι φθινόπωρο με νοστιμιές της κυπριακής κουζίνας και με όμορφες μουσικές.

Το μενού της ταβέρνας εστιάζει σε πιάτα με πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς, ώστε να διατηρούν όσο γίνεται περισσότερο τις τοπικές παραδόσεις. Οι εποχιακές σαλάτες, τα κολοκυθάκια με αυγά, το χαλούμι, τα χωριάτικα μακαρόνια και το αρνίσιο συκωτάκι σε προκαλούν με τα αρώματά τους. Το κρέας στη σούβλα είναι, φυσικά, στις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, ενώ το κρασί και η μπύρα σερβίρονται πάντα κρύα, όπως επιβάλλει η εποχή.

Είτε την τελευταία στιγμή, είτε για μια προγραμματισμένη έξοδο, ο χώρος αυτός είναι μια ιδανική καθημερινή επιλογή για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι φυλλωσιές των δέντρων εξασφαλίζουν την απαραίτητη δροσιά που χρειάζονται οι βόλτες αυτή την εποχή. Άλλωστε, το φαγητό στην αυλή είναι ό,τι κρατάει πιο ζωντανή την ανάμνηση καλοκαιριών σε χρόνια περασμένα και ειδυλλιακά.

Διεύθυνση: Γεωργίου Α΄ 85, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 342555