2994

Ταβέρνα Λινός: Μία επιλογή για παραδοσιακό φαγητό (και όχι μόνο), στα δρομάκια της Πάχνας!

21/04/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στο βορειότερο σημείο του χωριού στην Πάχνα, δίπλα στο παλιό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρονίκου, βρίσκεται ένα ταβερνάκι που αποτελεί γνωστό προορισμό για παραδοσιακό, κυπριακό φαγητό τις Κυριακές.

Το πετρόκτιστο κτίριο της ταβέρνας, με το παλιό τζάκι και την παραδοσιακή διακόσμηση, δημιουργεί ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον για φαγητό κατά τους χειμερινούς μήνες. Όταν ο καιρός είναι καλός, όμως, η βεράντα του και οι χώροι απέναντι από αυτό, λειτουργούν ως υπαίθριες τραπεζαρίες.

Πέρα από τα μεζεδάκια στα κάρβουνα και τις παραδοσιακές, κυπριακές γεύσεις, η κουζίνα της ταβέρνας ετοιμάζει και μενού με νόστιμη πίτσα, για όσους προτιμούν κάτι διαφορετικό.

Τηλέφωνο: 97 621477