3556

Ταβέρνα Αριάδνη: Μια σπιτική, κυπριακή κουζίνα στον δρόμο που ενώνει τα κρασοχώρια της Λεμεσού!

21/07/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην ελληνική μυθολογία, η Αριάδνη ήταν αυτή που έδειξε στον Θησέα την έξοδο από τον Λαβύρινθο. Στην ορεινή Λεμεσό, η Αριάδνη είναι αυτή που δείχνει στους περαστικούς τον δρόμο για την παραδοσιακή, κυπριακή κουζίνα.

Η Αριάδνη βρίσκεται πάνω στον δρόμο που συνδέει τα χωριά Βάσα Κοιλανίου και Μαλλιά. Έτσι, όσοι περιηγούνται στις πλαγιές των κρασοχωριών, έχουν μια βολική επιλογή για καλό φαγητό σε ένα ταβερνάκι με φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η δροσερή βεράντα, που θυμίζει οικογενειακό σπίτι στο χωριό, είναι ιδανική επιλογή για τους ζεστούς μήνες του χρόνου, ενώ τον χειμώνα λειτουργεί η τραπεζαρία που έχει διακοσμηθεί με στοιχεία της λαϊκής παράδοσης. Για να παραγγείλεις, φρόντισε να μάθεις τι εποχιακά μεζεδάκια ετοιμάζει η κυρία Αριάδνη, όμως μην παραλείψεις τους αφράτους και μυρωδάτους κεφτέδες της.

Τηλέφωνο: 25 944064