3236

Ταβέρνα Αμπελοθέα: Μία επιλογή για παραδοσιακό φαγητό με θέα στο Όμοδος και στα αμπέλια του!

14/08/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Με μεγάλη βεράντα, με τζάκι στην τραπεζαρία και με παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, η ταβέρνα Αμπελοθέα είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή για φαγητό στην ύπαιθρο της Λεμεσού.

Βρίσκεται στο Όμοδος, πάνω στο κεντρικό δρόμο, από όπου απολαμβάνει θέα στο χωριό και στις γύρω πλαγιές. Έτσι προέκυψε και το όνομά της, άλλωστε, αφού μαζί με το φαγητό παίρνει κανείς μία γεύση και από τις ομορφιές της περιοχής.

Η μεγάλη βεράντα είναι ιδανική για να απολαύσει κανείς τη θέα αυτή, όσο ο καιρός είναι καλός, ενώ η τραπεζαρία, διακοσμημένη με στοιχεία της λαϊκής παράδοσης και το μεγάλο τζάκι στην κορυφή της αίθουσας, είναι ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος τον χειμώνα. Η παραδοσιακή κουζίνα συνδυάζεται ιδανικά με τα ντόπια κρασιά του διάσημου κρασοχωριού.

Τηλέφωνο: 25 421366