10344

Ταβέρνα Αγίου Ερμογένη: Ένα εξοχικό ταβερνάκι, ιδανικό για εκδρομές με την οικογένεια!

06/10/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Δίπλα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ερμογένη στην Επισκοπή Λεμεσού, σε μια έκταση περικυκλωμένη από δέντρα, βρίσκεται ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για όμορφες αποδράσες, όχι πολύ μακριά από την πόλη.

Η ταβέρνα του Αγίου Ερμογένη περιβάλλεται από έναν μεγάλο κήπο με γρασίδι, πλακόστρωτα μονοπατάκια και ένα όμορφο σιντριβάνι. Σημαντικό πλεονέκτημα του υπαίθριου χώρου είναι και το πάρκο με παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας, πράγμα που τον καθιστά ιδανικό προορισμό για οικογένειες.

Το ομώνυμο εκκλησάκι δίπλα στην ταβέρνα, η παραλία του Κουρίου, αλλά και ο αρχαιολογικός χώρος σε μικρή απόσταση προσφέρονται για να προγραμματίσεις εκδρομή με φαγητό στην περιοχή. Το μενού, με στοιχεία από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα, αλλά και πινελιές από κουζίνες του κόσμου, μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα γούστα, ανά περίσταση.

Τηλέφωνο: 70070035