4029

Ταβέρνα «Άγιος Ερμογένης»: Μια ταβέρνα με μεγάλο κήπο και παιδότοπο, λίγο έξω από τη Λεμεσό!

26/09/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Δίπλα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ερμογένη στην Επισκοπή Λεμεσού, σε μια έκταση περικυκλωμένη από δέντρα, βρίσκεται ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για να φιλοξενεί παρέες και οικογένειες, που ψάχνουν προορισμό για μια όμορφη απόδραση, όχι πολύ μακριά από την πόλη.

Η ταβέρνα του Αγίου Ερμογένη περιβάλλεται από έναν μεγάλο κήπο, καλυμμένο στο μεγαλύτερο μέρος του με γρασίδι, με πλακόστρωτα μονοπατάκια να τον διασχίζουν και ένα όμορφο σιντριβάνι να υποδέχεται τους επισκέπτες. Γι’ αυτό και η ταβέρνα είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για τους μήνες με καλό καιρό, που επιτρέπουν ένα γεύμα στον υπαίθριο χώρο.

Σημαντικό πλεονέκτημα του υπαίθριου χώρου είναι και το πάρκο με ενδιαφέροντα και πρωτότυπα παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας. Οι ξύλινοι πάγκοι – τραπέζια γύρω από τον παιδότοπο εξυπηρετούν τους γονείς που θέλουν να επιτηρούν τα παιδιά τους, αλλά και σε περίπτωση που στον χώρο διοργανώνεται κάποιο πάρτι ή δεξίωση. Το μενού, με στοιχεία από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα, αλλά και πινελιές από κουζίνες του κόσμου, μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα γούστα, ανά περίσταση.

Το γεγονός ότι η ταβέρνα βρίσκεται κοντά και στην εκκλησία, αλλά και στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου και την ομώνυμη παραλία, την καθιστά μια ταιριαστή επιλογή για μια εκδρομή με ποικίλο περιεχόμενο.

Τηλέφωνο: 70070035