2834

Ταβέρνα Αφάμης: Ένας όμορφο ταβερνάκι στο Βουνί, λίγα βήματα από την πλατεία!

27/02/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στο χωριό Βουνί, λίγα βήματα από την γραφική πλατεία με τα καφενεία, άνοιξε την πόρτα του ένα νέο ταβερνάκι. Την ονομασία του δανείστηκε από το βουνό Αφάμης, που δεσπόζει ανάμεσα στα κρασοχώρια της Λεμεσού.

Η ταβέρνα Αφάμης βρίσκεται στο πετρόκτιστο κτίριο που παλιότερα φιλοξενούσε τον Όμιλο Γυναικών του χωριού. Είναι ένας μικρός χώρος, που ξεχωρίζει από τα μπλε κάγκελα στη μεγάλη βεράντα του και τα μπλε παράθυρα και τις πόρτες.

Μια έμπειρη μαγείρισσα έχει την ευθύνη για το μενού της ταβέρνας, το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένες επιλογές από πιάτα και μεζεδάκια της κυπριακής κουζίνας.

Σχετικα

Η ζεστασιά της ξυλόσομπας δημιουργεί τον κατάλληλο χώρο στο εσωτερικό της ταβέρνας για τον χειμώνα, ενώ η δροσερή βεράντα είναι κατάλληλη για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τηλέφωνο: 96 090402