Νέο hot spot της πόλης το παλιό λιμάνι Λεμεσού - Νέες αφίξεις

Αγαπημένο σημείο για όλους τους Λεμεσιανούς το παλιό λιμάνι της πόλης… Τα έργα ανάπλασης που έγιναν στην περιοχή έχουν προσδώσει έναν… άλλο αέρα, γεγονός που αφήνει ντόπιους και επισκέπτες πολύ ικανοποιημένους. Τα εστιατόρια που έχουν ήδη λειτουργήσει στο παλιό λιμάνι έφεραν ξανά ζωή στην περιοχή, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται και άλλες αφίξεις.

Μετά το The Steak House, το Fish Market by Lefteris Lazarou και το Remezzo RestoCafe, ένα ακόμη εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του. Πρόκειται για το Pier One της εταιρείας PHC. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Time Out Cyprus πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εστιατόριο το οποίο θα στεγάζεται στον πρώτο υπερυψωμένο χώρο κοντά στην αποβάθρα. Θα είναι ένα all day μαγαζί που θα σερβίρει upskill cuisine, μεσογειακές, μεξικάνικες γεύσεις και πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, εξαιρετικής ποιότητας σούσι και brunch τα σαββατοκύριακα. 

Εντός των επόμενων ημερών ένα ακόμα κατάστημα της αλυσίδας La Croissanterie αναμένεται να λειτουργήσει στην περιοχή, ενώ αναμένουμε και τα Häagen-Dazs. Όπως είχαμε δημοσιεύσει και σε προηγούμενο άρθρο, εντός του 2016 αναμένεται στην περιοχή του παλιού λιμανιού το opening του νέου χώρου της αλυσίδας McDonald's.

Πηγή

 

 

9578