A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Τα 42 χλμ του παραλιακού στη Λεμεσό για τη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη

Ο 30χρονος Γιώργος Σταύρου από τη Λάρνακα, βρέθηκε να τρέχει στο Μαραθώνιο Λεμεσού, τιμώντας τη μνήμη του αδελφού του, Δημήτρη, ο οποίος χάθηκε πρόωρα από καρδιακό επεισόδιο, μόλις στα 32 του χρόνια. Προσφέροντας μέσα από τη δράση του τις εισφορές όσων τον στηρίζουν, στο Ταμείο Αλληλεγγύης για άπορους ασθενείς στην Αραδίππου, ο 30χρονος Μαραθωνοδρόμος κατάφερε να συγκινήσει χιλιάδες με την απόφασή του αυτή.

Στην μπλούζα με την οποία έτρεξε, είχε τυπωμένη τη φωτογραφία του αδελφού του και την αναγραφή "Running for my brother". Ο αδερφός του Δημήτρης, που έχασε τη ζωή του στις 11 Μαρτίου 2016, έγινε η αφορμή για να αναδείξει ο Σταύρος τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα της αθλητικής διοργάνωσης. Η μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη έγινε η δύναμη στα πόδια του Σταύρου, ώστε να καταφέρει να τρέξει και τα 42 χλμ της διαδρομής.

Την ίδια ώρα, δεκάδες άνθρωποι στάθηκαν δίπλα του, επιβραβεύοντας την προσπάθειά του και συμβάλλοντας στο σκοπό που θέλησε να υπηρετήσει με τον αγώνα του. Έτσι, πέρα από όσους βρέθηκαν δίπλα του κατά μήκος της παραθαλάσσιας διαδρομής στη Λεμεσό, πολλοί ήταν αυτοί που συνεισέφεραν στο να ενισχυθεί το ποσό που ο Σταύρος θέλησε να συνδέσει με την ανάμνηση του αγαπημένου του προσώπου. Αυτό το μνημόσυνο των 42 χλμ στην ανοιξιάτικη Λεμεσό, έγινε τελικά μήνυμα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;