Άλλα

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Sunny Funny Fest @ Rj Games


Το απόγευμα της τελευταίας Κυριακής του Οκτωβρίου, η αυλή ενός αναπαλαιωμένο σπιτιού στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού γεμίζει όμορφη, φθινοπωρινή διάθεση, φιλοξενώντας μια ξεχωριστή οικογενειακή γιορτή.

Με διακόσμηση εμπνευσμένη από την παράδοση του Halloween, στην αυλή θα στηθεί ένα παζαράκι με παιδικά ρούχα και παιχνίδια, ενώ θα υπάρχουν και εργαστήρια, αλλά και διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Ο άνετος χώρος της παλιάς, πλακόστρωτης αυλής, με το μοντέρνο μπαρ στο βάθος και τους καναπέδες ανάμεσα σε όμορφα φυτά και λουλούδια, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για ένα χαλαρωτικό απόγευμα στην πόλη.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.