5101

Στροφή στη Γεύση: Ένα οικογενειακό ταβερνάκι, με παράδοση 30 χρόνων στην ορεινή Λεμεσό!

15/02/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένα πολυσύχναστο πέρασμα στην ορεινή Λεμεσό, στον δρόμο από Πέρα Πεδί προς Κάτω Πλάτρες, έχει χαρακτηριστεί από την παρουσία μιας οικογενειακής ταβέρνας με παράδοση 30 χρόνων.

Η Στροφή στη Γεύση είναι ένα φιλόξενο ταβερνάκι, που λειτουργεί χάριν στην αφοσίωση τριών γενεών της ίδιας οικογένειας, στις αυθεντικές, κυπριακές γεύσεις. Ανοικτό μεσημέρι και βράδυ, αποτελεί σταθερή επιλογή στο βουνό, αφού εκεί σερβίρονται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) είδη της ώρας και στη σχάρα, όπως σουβλάκια, σεφταλιά, λουκάνικα, παϊδάκια, χαλούμι, αλλά και φρέσκα λαχανικά και σαλάτες από τον κήπο της οικογένειας.

Τα εποχιακά πιάτα, όπως οι καλοκαιρινοί γεμιστοί κολοκυθοανθοί, τα φθινοπωρινά, άγρια μανιτάρια, τα αγρέλια και άλλα άγρια χόρτα που μαζεύουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, είναι οι πινελιές που υπενθυμίζουν ότι η κυπριακή κουζίνα είναι προέκταση της φύσης. Το κυριακάτικο μενού παραπέμπει σε οικογενειακό τραπέζι, με μια μεγάλη ποικιλία από σούβλα, μέχρι μακαρόνια φούρνου. Σπιτική πινελιά έχει και το επιδόρπιο, με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού και λαχταριστούς λουκουμάδες.

Τηλέφωνο: 25 421221