1405

Στη Λεμεσό το δεύτερο καλύτερο ξενοδοχείο μεγάλης διεθνούς αλυσίδας στην Ευρώπη!

24/10/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στη δεύτερη θέση μεταξύ 96 συνολικά ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη βρέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο το ξενοδοχείο Crown Plaza Limassol. Το ξενοδοχείο, μέσα από ψηφοφορία στην οποία οι ίδιοι οι επισκέπτες δηλώνουν την ικανοποίησή τους από την εμπειρία της διαμονής, βρέθηκε μια ανάσα πριν την κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το Crowne Plaza Limassol Hotel κατατασσόταν γενικά σε θέσεις εντός της πρώτης δεκάδας, όμως αυτή τη φορά πλησίασε ακόμα περισσότερο την κορυφή. Η διάκριση, που προκύπτει μέσα από την έρευνα HeartBeat, είναι δείκτης της συνολικής ικανοποίησης των επισκεπτών του από την καθαριότητα, την εξυπηρέτηση και τη γενική εικόνα του ξενοδοχείου.

Με συνολική βαθμολογία 96/100, το ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol κατάφερε να ξεχωρίσει, υπενθυμίζοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει η Λεμεσός στον τομέα της φιλοξενίας. Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Λεμεσού και εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών με επιχειρηματικές δραστηριότητες στην πόλη, αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα κυπριακής φιλοξενίας, με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται σε διεθνές επίπεδο.

swipe gallery