Μουσική / Πάρτι

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018

Spring Gatherings @ Library Bar


Η bartender του Columbia Beach Bar, Γεωργία Ιωάννου, αντλεί έμπνευση από 3 σπουδαίες κυρίες της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου, ετοιμάζοντας κάτι ξεχωριστό για την Ημέρα της Γυναίκας.

Τα μοναδικά κοκτέιλ, Coco, Amy και Audrey παίρνουν το όνομα τους από τις 3 μεγάλες κυρίες και ετοιμάζονται για πρώτη φορά την Πέμπτη, 8 Μαρτίου, δίνοντας μια ξεχωριστή αίσθηση στη βραδιά.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Spring Gatherings στο Library Bar, θα συνοδεύεται από μουσική και δυνατά beats από τον Dj Valentin του Columbia Beach Bar. Το κομψό Library Bar θα φιλοξενεί εκπληκτικούς bartenders, από διάφορα μαγαζιά της Κύπρου, για ολόκληρο το Μάρτιο.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 25 3613 62

Μάθε περισσότερα για το Library Bar και το Columbia Beach Bar εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.