22806

Σουίτες πολυτελείας «Οινόεσσα»

15/12/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Οι σουίτες «Παλατούι» και «Θέα» είναι 2 εντυπωσιακές επιλογές διαμονής στη Λόφου, στον ξενώνα «Οινόεσσα». Με ανέσεις 5 αστέρων, μοντέρνα διακόσμηση και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αποτελούν μία διαφορετική επιλογή για αποδράσεις στην ύπαιθρο.

Το «Παλατούι» έχει ξεχωρίσει κυρίως για το υπέροχο τζακούζι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τζάκι. Ένα άνετο καθιστικό με ζεστά χρώματα, ξύλινο πάτωμα και παραδοσιακή πέτρα στους τοίχους αποτελεί τον κυρίως χώρο της σουίτας, ενώ στο δώμα βρίσκεται ένα εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο. Η πολυτέλεια και οι ανέσεις επεκτείνονται και στο μπάνιο, με ξυλόγλυπτη διακόσμηση και μπανιέρα με υδρομασάζ.

Η σουίτα «Θέα» ονομάστηκε έτσι χάριν στην πανοραμική θέα από το μεγάλο παράθυρό της. Είναι ένα εξαιρετικά ευρύχωρο κατάλυμα, με πετρόκτιστο τζάκι στο καθιστικό και ρουστίκ διάθεση στην επίπλωση και τη διακόσμησή του. Οι πέτρινοι τοίχοι, η ξύλινη οροφή και ο ζεστός φωτισμός δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Μικρές πινελιές (όπως το υδρομασάζ στο μπάνιο και η μηχανή espresso στην κουζίνα) συμπληρώνουν την απολαυστική εμπειρία.

Σχετικα

Διεύθυνση: Λόφου
Τηλέφωνο: 99 373371
Email : [email protected]
Website: Oinoessa