28243

Σουίτες πολυτελείας «Οινόεσσα»

28/10/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Οι σουίτες «Παλατούι» και «Θέα» είναι 2 εντυπωσιακές επιλογές διαμονής στη Λόφου, στον ξενώνα «Οινόεσσα», ένα κατάλυμα που φωλιάζει στη γαλήνη των λθόστρωτων στενών.

Το «Παλατούι» ξεχωρίζει για το υπέροχο τζακούζι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τζάκι. Ένα άνετο καθιστικό με ζεστά χρώματα και παραδοσιακή πέτρα στους τοίχους αποτελεί τον κυρίως χώρο της σουίτας, ενώ στο δώμα βρίσκεται ένα εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο. Η πολυτέλεια και οι ανέσεις επεκτείνονται και στο μπάνιο, με ξυλόγλυπτη διακόσμηση και μπανιέρα με υδρομασάζ.

swipe gallery

Η σουίτα «Θέα» ονομάστηκε έτσι χάριν στην πανοραμική θέα στο χωριό από το μεγάλο παράθυρό της. Είναι ένα ευρύχωρο κατάλυμα, με πετρόκτιστο τζάκι στο καθιστικό. Οι πέτρινοι τοίχοι, η ξύλινη οροφή και ο ζεστός φωτισμός δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Μικρές πινελιές (όπως το υδρομασάζ στο μπάνιο και η μηχανή espresso στην κουζίνα) συμπληρώνουν την απολαυστική εμπειρία.

swipe gallery

Διεύθυνση: Λόφου
Τηλέφωνο: 99 373371
Email: [email protected] 

Σχετικα