Άλλα

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Smartphone Photography @ Κέντρο Φωτογραφίας 6x6


Το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 σε συνεργασία με το Berlin School of Photography διοργανώνει πρακτικό εργαστήρι Smartphone Photography και φιλοξενεί τη Γερμανίδα φωτογράφο Bettina Von Kameke.

Το εργαστήρι θα περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση - φωτοπεριπλάνηση (street photography), επεξεργασία φωτογραφιών σε mobile εφαρμογές, διεξοδική παρουσίαση εφαρμογών επεξεργασίας σε κινητό αλλά και τεχνικές φωτογράφησης. Το εργαστήρι θα αφορά αποκλειστικά φωτογραφία σε κινητό ή άλλη mobile συσκευή (tablet) και τρόπους επεξεργασίας / διάχυσης εικόνων στα social media. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν ανεξαρτήτως μάρκας κινητού. Γίνονται δεκτά άτομα από 15 ετών και άνω.

Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο 25354810 ή μέσω email στο [email protected].
Κόστος συμμετοχής: €115 (συμπ. ΦΠΑ, μεσημεριανό γεύμα και πιστοποιητικό συμμετοχής).

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.