Χορός / Θέατρο

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

«Συνάντηση Μουσικών του Αιγαίου» @ ΤΡΑΚΑΣΟΛ


Οι Κυκλάδες, η Λέσβος, η Κάρπαθος, η Κρήτη και η Κύπρος, ανταμώνουν μέσα από τη μουσική, το τραγούδι και το χορό με μερικούς από τους σημαντικότερους εκφραστές τους. Οι θεατές παρακολουθούν, αλλά στη συνέχεια μπορούν να συμμετέχουν σ΄αυτή τη μεγάλη γιορτή με τις μουσικές του Αιγαίου για τα 40 χρόνια του Λαογραφικού Ομίλου Λεμεσού. Στην εκδήλωση θα τιμηθεί από το Λαογραφικό Όμιλο Λεμεσού ο γνωστός χοροδιδάσκαλος Ανδρέας Λανίτης.

Είσοδος με πρώτο ποτό:  €10

Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και προκαταβολή επικοινωνήστε με τον Κωνσταντίνο Πρωτοπαπά στο τηλέφωνο 99 545 629.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.