Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Shave With A View @ Panorama Lounge


Ένας όμορφος χώρος στο Πισσούρι καλεί τον κόσμο να ξυριστεί και να αφήσει το χαρακτηριστικό μουστάκι, στο πλαίσιο της παγκόσμιας διοργάνωσης Movember, απολαμβάνοντας από ψηλά, τη μαγευτική θεά προς τη θάλασσα. 

Συμμετέχοντας στην προσπάθεια του κινήματος τον μήνα Νοέμβρη, το Panorama Lounge ξυρίζει με θέα λοιπόν και συνεισφέρει με το δικό του χώρο, στην ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων, αλλά και της ψυχικής υγείας των ασθενών.   

Η εκδήλωση στο Panorama Lounge, θα συνοδεύεται από εκπληκτικές μελωδίες jazz μουσικής, προϊόντα προς πώληση, καθώς και ομιλητές από τον ΠΑΣΥΚΑΦ Κύπρου για την ενημέρωση του ανδρικού καρκίνου.

Μάθε περισσότερα για το Panorama Lounge εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.