Άλλα

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Σεμινάριο Notable Women @ Ξενοδοχείο Londa


Το Notable Foundation International είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε από τη Janice Ruffle και τη Σάσκια Κωνσταντίνου στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2015. Στις 19 Νοεμβρίου, ο Οργανισμός θα παρουσιάσει την πρώτη έκδοσή του παράλληλα με ένα σεμινάριο δικτύωσης που θα συνοδεύεται από συζήτηση.

Οι εκλεγμένες Notable Women, Έλενα Τάνου, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Νίκη Τσολιά και Νάταλη Δαμιανού θα είναι οι κύριες ομιλήτριες του πάνελ εστιάζοντας στη θεματική «Πάθος, Ηγεσία και δράση» υπό την προεδρία της Σάσκιας Κωνσταντίνου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν υπογεγραμμένα τα αντίγραφα από την πρώτη έκδοση του Notable Women και να συναντήσουν τις Notable Women αυτοπροσώπως.

Κόστος συμμετοχής:
€15 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένου αναψυκτικού (μόνο το σεμινάριο)
€28 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων πρωινού και σεμιναρίου
€40 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένου πρωινού, σεμιναρίου και αντιτύπου του βιβλίου

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.